Nyheder fra Odsherred Kommune

Nyheder fra Odsherred Kommune

Nyheder fra Odsherred Kommune

Nyheder fra Odsherred Kommune

Nyheder fra Odsherred Kommune

Nyheder fra Odsherred Kommune

Her kan du læse nyheder fra Odsherred Kommune

16. december 2021: 70 nye boliger på vej ved Vandtårnet i Nykøbing

Odsherred Kommune har solgt tre byggefelter til Hørve-entreprenør, som forbereder salg af omkring 45 ejer- og andelsboliger tæt på OK-fondens kommende seniorbofælleskab med 24 almene boliger. Og grund til Padel-center på Kongeengen er også solgt.


4. oktober 2021: 19 nye andelsboliger på vej i Hørve

Ny lokalplan baner vejen for nyt boligområde tæt på skole, station, by og sportshal. Bygherre har flere andre boligprojekter i gang i byen.


4. oktober 2021: Nye seniorbofællesskaber på vej til Vig og Nykøbing samt drøftelser om demenshus

Økonomiudvalget vedtog den 21. september 2021, at der arbejdes for opførelse af 10-15 andelsboliger i Bymidten 2 i Nykøbing og 20-25 andelsboliger på Søndre Vænge 5 i Vig samt igangsættes drøftelser om placering af et demenshus her.


12. juli 2021: Nye boliger skyder op i hele Odsherred

Der er gang i boligbyggeriet over alt i Odsherred Kommune - fra individuelt byggeri til almene boliger og andelsboliger, fra Hørve til Nykøbing og flere andre byer. Vi har fået produceret en film, der viser nogle af de mange spændende boligprojekter, som er delvist færdige, stadig i gang eller under planlægning til udførelse, så du kan få et indtryk af den store variation i boligprojekter i kommunen.


16. april 2021: Boliger på vej til Asnæs og Nykøbing

Det er attraktivt at bo i Odsherreds største byer. Det mærker ejendomsmægler Mikkel Henriksen, ejeren af Nybolig Odsherred. Han er nemlig involveret i adskillige boligprojekter i Nykøbing, Asnæs, Vig og Højby.


26. februar 2021: Over 100 år gammel skole er omdrejningspunkt i boligprojekt

Odsherred Kommune vil omdanne skolegrund på små 9000 kvm til boligområde med et tocifret antal lejligheder og leder derfor efter investorer. Tegnestuen Henning Larsen Architects står bag inspirationskatalog til projektet, der tager udgangspunkt i en bevaring af skolen fra 1917.


4. januar 2021: 2020 sætter rekord for grundsalg og ejendomsprojekter i Odsherred

Der er rigtig godt gang i boligbyggeriet og i planer om yderligere boliger i Odsherred Kommune – faktisk så meget, at både antallet af ejendomsprojekter og antallet af solgte kommunale grunde i 2020 slår rekord.


1. december 2020: Masterplan fik taget hul på nyt boligområde

For OK-Fonden var det nyt at deltage i et bredt samarbejde om en helhedsplan – en masterplan – for et kommende blandet boligområde ved Vandtårnet på Getsøvej i Nykøbing Sj. i Odsherred Kommune i Nordvestsjælland i 2018-2019.


28. september 2020: 600 boliger kan realiseres i Odsherred

Der er i øjeblikket – i efteråret 2020 – aktuelle planer om i runde tal 600 nye boliger i Odsherred, og ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig Odsherred, som står for salg og udlejning af kommunale ejendomme og jord i samarbejde med erhvervsmægler Søren Mosbæk Hansen, Nordicals, vurderer, at der er et ganske godt potentiale for, at det vil ske inden for de næste 10 år.


28. september 2020: Vig Bakke meldte udsolgt for boliger kun halvandet år efter første spadestik

Skepsis var der nok af, for hvem troede realistisk på, at over hundrede boliger vil kunne opføres på markerne bag Vig Bio? Og så ovenikøbet på den grund, der havde ligget klar i over en snes år, og hvor den hidtil gældende lokalplan fra 2007 aldrig var blevet realiseret. Men et konsortium af lokale entreprenører, brugsen i Vig, formanden for Vig Familieby og Sparekassen Sjælland-Fyn trådte sammen i 2018 for at tage hul på området.


26. september 2019: Nyt boligområde i Vig er godt i gang

Det nye boligområde og bydel i Vig på Vig Bakke er kommet godt fra start. Entreprenørmaskinerne er i fuld gang med jordarbejdet med vand- og kloakledninger og udstykning af arealet til kommende andelsboliger, parcelhuse, rækkehuse og almene boliger.